Coaching voor bedrijven

'Understand the proces enjoy the outcome'

COACHING VOOR BEDRIJVEN: U wilt met een of meerdere bedrijventeams aan een loop- of fietsevenement deelnemen? Of u wilt in algemene zin fittere werknemers? Eventueel in een conceptuele samenwerking met een mentale coach, diëtist en een sportarts kan een vitaliteitstraject aangeboden worden waarbij hoofddoel is: na afloop van het traject zelf begrijpen hoe een gezonde levensstijl toe te passen is. Beter in je vel zitten : fysiek, thuis en op het werk! Alle 3 hebben met elkaar te maken.

Veranderprocessen in bedrijven vragen veel van management en werknemers. topsport bedrijven is een continu veranderproces. De visie vanuit mijn topsportverleden kan ik vertalen in werkbare aanbevelingen voor het bedrijfsleven. Middels een boeiende lezing met praktijkvoorbeelden uit sport- én werkverleden laten een mooi spanningsveld zien en hoe daarmee om te gaan: Procesdenken versus resultaatdenken.

Voor het inventariseren van de mogelijkheden voor uw bedrijf en een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen.

DE BEDRIJVEN DIE U VOOR GINGEN